УПРАВЛІННЯ ВІДНОСИНАМИ З ПОСТАЧАЛЬНИКАМИ НА ОСНОВІ КОНЦЕПЦІЇ МАРКЕТИНГУ ВЗАЄМОДІЇ - Балабаниць, Анжеліка (Вісник Економіки, 2017)
Розкрито механізм управління взаємовідносинами із постачальниками на основіконцепції маркетингу взаємодії, обґрунтовано необхідність формуванняпортфелю взаємовідносин на основі оцінки конкурентної сили та маркетинговоїкомпетенції взаємодії постачальника.