ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ І МЕТОДОЛОГІЯ ДОСЛІДЖЕННЯ РОЗВИТКУ КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ В МІСЦЕВОМУ САМОВРЯДУВАННІ - Бобровська, Олена (Вісник Економіки, 2017)
Визначені та обґрунтовані підходи і зміст методології дослідження розвиткутеоретичних і методологічних засад упровадження корпоративних підходів доуправління розвитком муніципальних утворень.