АНАЛІЗ СПРИЯТЛИВОСТІ ФАКТОРІВ ЗОВНІШНЬОГО ТА ВНУТРІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА ПІДПРИЄМСТВА ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ІННОВАЦІЙНОЇ СТРАТЕГІЇ - Загородній, Анатолій; Чубай, Володимир (Вісник Економіки, 2017)
Піднята проблема вибору і реалізації інноваційної стратегії підприємства. Запропоновано методику аналізу сприятливості факторів зовнішнього і внутрішнього середовища підприємства для реалізації інноваційної стратегії.