СТАТИСТИЧНІ ОЦІНКИ У СИСТЕМІ ІНСТИТУЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗВИТКУ ДОМОГОСПОДАРСТВ - Мельник, Алла; Ціщик, Наталія (Вісник Економіки, 2017)
Охарактеризовано основні види статистичної оцінки розвитку домогосподарств. Досліджено проблеми статистичного забезпечення аналізу домогосподарств. Обґрунтовано напрямки вдосконалення методів статистичної оцінки стану домогосподарств для забезпечення управління їх розвитком.