КОМПЛЕКСНИЙ АНАЛІЗ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ ДИНАМІКИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ РЕГІОНІВ - Харазішвілі, Юрій; Денисюк, Володимир (Вісник Економіки, 2017)
Проведено комплексний аналіз та здійснено (на основі модифікованої виробничої функції Кобба-Дугласа) прогнозування динаміки соціально-економічного розвитку регіону із урахуванням тіньової економіки, роздільного внеску економічної й соціальної складових та інших показників. Виявлено деякі проблеми розвитку Тернопільської області як економічної бази аналізу та прогнозу, запропоновані шляхи їх вирішення.