АНАЛІЗ ІНФОРМАЦІЙНИХ ЗАГРОЗ ТУРИСТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ АР КРИМ - Танцюра, Максим (Вісник Економіки, 2017)
Стаття присвячена питанням аналізу інформаційних загроз туристичних підприємств АРК. Автор розглядає основні види внутрішніх та зовнішніх інформаційних загроз, їх причини та динаміку. Особлива увага приділяється кадровим та програмним загрозам як основному джерелу інформаційних збитків туристичних підприємств АРК.