ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ ЯКОСТ І НА ПІДПРИЄМСВАХ ЯК НЕОБХІДНИЙ ФАКТОР ІНТЕГРУВАННЯ КРАЇНИ НА МІЖНАРОДНИЙ РИНОК - Грущинська, Наталія (Вісник Економіки, 2017)
Членство України у Світовій організації торгівлі вимагає пришвидшення підготовки вітчизняних підприємств до жорстких умов міжнародних ринків, що може бути досягнуто тільки через застосування сучасних інструментів управління якістю. У статті визначено завдання політики сертифікації відповідно до критеріїв ЄС та проблеми впровадження системи управління якістю на підприємствах.