СТРЕС-ТЕСТУВАННЯ КРЕДИТНОГО РИЗИКУ БАНКУ: ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТА ОСОБЛИВОСТІ ПРАКТИЧНОГО ЗАСТОСУВАННЯ - Прийдун, Любов (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто цілі проведення стрес-тестування банківських установ. Визначено основні аспекти та особливості проведення стрес-тесту кредитного ризику банку. Охарактеризовано завдання, переваги і недоліки його використання.