МОДЕЛЬ МІНІМІЗАЦІЇ ТРАНСАКЦІЙНИХ ВИТРАТ - Румянцев, Микола; Медведєва, Марина (Вісник Економіки, 2017)
Досліджено роль теорії'трансакційних витрат в неоінституціоналізмі. Визначено сутність трансакційних витрат, проаналізовано їхні основні види. Запропоновано ігровий підхід як захід щодо зниження трансакційних витрат. Розроблену біматричну гру проілюстровано на прикладі гіпотетичного підприємства.