МОДЕЛЬ БУХГАЛТЕРСЬКОГО БАЛАНСУ В ОБЛІКОВІЙ СИСТЕМІ КООРДИНАТ - Крутова, Анжеліка (Вісник Економіки, 2017)
Досліджені існуючі концепції нових вимірів бухгалтерського обліку і підвищення його динамічності. Оцінені перспективи надання нового напряму розвитку існуючої облікової системи з метою поглиблення її перспективної спрямованості. Запропонована економетрічна інтерпретація моделі бухгалтерського балансу.