ПРО ТРАНСФОРМАЦІЮ ФУНКЦІЙ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНОМ В КОНТЕКСТІ АДМІНІСТРАТИВНОЇ РЕФОРМИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ НАПРЯМІВ СТРУКТУРНОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ - Мельник, Алла; Васіна, Алла; Дудкіна, Олена; Желюк, Тетяна; Попович, Тамара; Монастирський, Григорій (Вісник Економіки, 2017)
Наукова записка колективу вчених Тернопільського національного економічного університету.