ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ КОРПОРАТИВНОГО НАВЧАННЯ МЕНЕДЖЕРІВ У МІЖНАРОДНИХ КОМПАНІЯХ - Кулик, Юрій (Вісник Економіки, 2017)
Проведено аналіз сучасних форм організації'корпоративного навчання менеджерів у міжнародних компаніях. Доведено необхідність постійного професійного розвитку менеджерів. Досліджено економічний ефект від застосування корпоративного навчання управлінців міжнародного бізнесу. Визначені основні завдання, умови і вимоги створення корпоративних навчальних центрів.