СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА РОЛЬ ДЕРЖАВИ В СУЧАСНІЙ ЕКОНОМІЦІ - Вегнер, Віталій (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто соціально-економічну роль держави в ринковій економіці. Розкрито сутність поняття “публічна влада”. Наведено сукупність відповідних ознак ефективноїорганізацїіорганів публічної влади. Запропоновано перелікосновних соціально-економічних індикаторів, які впливають на соціально-економічну систему з метою усунення деформацій і забезпечення гармонійного розвитку суспільства.