КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ЕФЕКТИВНОГО ЗАСТОСУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ АДАПТАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ДО КРИЗОВИХ УМОВ - Кудлаєнко, Сергій (Вісник Економіки, 2017)
У статті виокремлено види економічної ефективності застосування економічного механізму адаптації підприємств до кризових умов. Запропоновано розрахунок економічної ефективності адаптації на підприємстві. Виділено види адаптаційних ефектів, що можуть бути на підприємстві при застосуванні економічного механізму адаптації до кризових умов.