ТРАНСФОРМАЦІЯ СВІТОВОЇ ЕКОНОМІКИ В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНОЇ ІНСТИТУЦІАЛІЗАЦІЇ ТА УЧАСТЬ В НІЙ УКРАЇНИ - Диха, Марія (Вісник Економіки, 2017)
Проаналізовано процес трансформації світової економіки, інституціональне забезпечення міжнародної економічної взаємодії, співробітництво в рамках міжнародних фінансових інституцій. Обґрунтовано стратегічні пріоритети розвитку України в умовах глобалізації, з урахуванням ключових світогосподарських тенденцій та потенціалу української економіки.