ФІНАНСУВАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ ЯК ФАКТОР ФОРМУВАННЯ НОВОГО ЕКОНОМІЧНОГО ПОРЯДКУ - Живко, Максим (Вісник Економіки, 2017)
Досліджено нагальні потреби світової спільноти у впровадженні альтернативних джерел енергії, які мають важливе значення для забезпечення енергетичних потреб, та їхню роль у формуванні нового економічного порядку, який передбачатиме функціонування енергоефективної “зеленої” економіки. Зазначимо, що енергетична кооперація між розвинутими країнами та країнами, що розвиваються, є одним із найбільш ефективних механізмів, що сприятиме прискореному розвитку альтернативної енергетики.