НЕОБХІДНІСТЬ ОЦІНКИ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ АГРОПРОМИСЛОВОЇ ГАЛУЗІ - Іванова, Наталя (Вісник Економіки, 2017)
Обґрунтовано важливість оцінки й гарантування економічної безпеки агропромислових підприємств, опираючись на їхню участь у формуванні продовольчої безпеки країни. Проведено порівняльний аналіз динаміки комплексного показника економічної безпеки агропромислових підприємств Кіровоградської області та продовольчої безпеки регіону.