БОЛОНСЬКА ДЕКЛАРАЦІЯ: ШЛЯХИ РЕАЛІЗАЦІЇ - Журавель, Григорій; Шинкарик, Микола (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто основні прерогативи практичної реалізації принципів Болонського процесу, створення європейського простору вищої освіти (ЄПВО) і запропоновано шляхи їхнього впровадження.