АНТИКРИЗОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ ДИВЕРСИФІКАЦІЇ ТА ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИМИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ - Масловська, Людмила; Дмитренко, Ольга (Вісник Економіки, 2017)
На основі емпіричних досліджень та аналітичних розрахунків оцінено вплив диверсифікації виробництва на діяльність сільськогосподарських підприємств. Виявлено антикризовий потенціал диверсифікації та обґрунтовано необхідність його використання вітчизняними аграрними товаровиробниками.