ТРАНСФОРМАЦІЯ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ ТА ЇХНЯ ІНТЕГРАЦІЯ В ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ПРОСТІР - Мазур, Володимир; Мазур, Наталія (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто основні напрямки і фактори, що формують трансформаційні процеси управління промисловими підприємствами. Виділені основні з них для підвищення конкурентоспроможності підприємства і особливості функціонування в кризових умовах господарювання світової економіки.