ФАКТОР ГЛОБАЛІЗАЦІЇ В УПРАВЛІННІ СТРАХОВИМИ КОМПАНІЯМИ - Роменська, Анна (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто формування нових умов функціонування страхових компаній України під впливом процесів глобалізації. Визначено особливості вияву фактора глобалізації на страховому ринку України та його врахування в управлінні компаніями.