ЕКОЛОГІЗАЦІЯ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ - Сагайдак, Юлія; Скопенко, Наталія (Вісник Економіки, 2017)
Висвітлено проблему екологізації економіки України. Розглянуто існуючі підходи до ресурсозбереження з метою розробки рекомендацій щодо ресурсозбереження, оцінено природно-ресурсний потенціал України, проаналізовано екологічні витрати як складовий елемент екологізації економіки та екологічну культуру.