ГЛОБАЛЬНІ СТРАТЕГІЇ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ТА СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ УКРАЇНИ ЗА ЇХНЮ РЕАЛІЗАЦІЮ - Новікова, Ольга; Дейч, Марина (Вісник Економіки, 2017)
Визначено проблеми незабезпечення виконання міжнародних зобов’язань України зі сталого розвитку, оцінено його правове забезпечення, обґрунтовано рекомендації та пропозиції з удосконалення системи національної безпеки, державної, регіональної та промислової політики щодо формування умов досягнення сталого розвитку.