ГЛОБАЛІЗАЦІЙНА ІДЕНТИЧНІСТЬ І УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЮ ЕКОНОМІКОЮ УКРАЇНИ В ПОСТКРИЗОВИЙ ПЕРІОД: ЦІЛІ, РЕСУРСИ, ПЕРСПЕКТИВИ - Миценко, Іван; Стежко, Надія (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто глобалізаційну ідентичність світогосподарської системи в умовах виникнення кризових явищ. Досліджено пріоритетні напрямки виходу з кризового стану розвинених країн. Означено шляхи розвитку національної економіки в посткризовий період під впливом глобалізаційних процесів.