СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ ПРІОРИТЕТИ РЕФОРМУВАННЯ АГРАРНОГО СЕКТОРУ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ - Кравчук, Ірина (Вісник Економіки, 2017)
Проаналізовано сучасний стан інституційного забезпечення аграрних реформ в Україні. Вивчено зміст і соціально-економічну спрямованість сучасних державних програм розвитку аграрного сектору. Виявлено особливості та напрями координацій державних стратегій, планів і програм на основі галузевого й територіального підходів. Запропоновано формування системи комплексних координацій на засадах пріоритетності соціальної відповідальності суб'єктів управління на загальнодержавному, регіональному та локальному рівнях.