НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ФІНАНСОВОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ - Пасічник, Юрій (Вісник Економіки, 2017)
Виконано аналіз функціонування фінансової системи України. Розроблено те- оретико-методологічні засади основних напрямків розвитку, які ґрунтуються на інструментарію синергетики, обґрунтованих принципах і концептуальних положеннях.