РОЛЬ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВЕКТОРУ ІНТЕГРАЦІЇ В ЗАБЕЗПЕЧЕННІ МОДЕРНІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ - Лазебник, Лариса; Андреюк, Наталія (Вісник Економіки, 2017)
Висвітлено сутність економічної модернізації, охарактеризовані основні її типи, виділено чотири складові. Наведено приклади країн, яким вдалося здійснити економічну модернізацію, з виділенням передумов та факторів успіху. Обґрунтовано роль міжнародної економічної інтеграції як прискорювача економічної модернізації.