ГЛОБАЛІЗАЦІЯ ТА ГЛОБАЛЬНІ СТРУКТУРНІ ЗМІНИ В АГРАРНІЙ ПОЛІТИЦІ ЄС ТА УКРАЇНИ - Зінчук, Тетяна (Вісник Економіки, 2017)
Розкрито сучасне бачення процесу глобалізації економіки з позиції впливу на аграрну політику країн ЄС та України. Досліджено питання позитивних і негативних чинників глобалізації в контексті аграрного сектору економіки. Визначено головні ознаки реформ Спільної аграрної політики ЄС (САП ЄС). Виявлено проблеми і напрями адаптації вітчизняної аграрної політики до вимог і норм САП ЄС.