РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ФІНАНСОВО-КРЕДИТНОГО СТИМУЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ РЕАЛЬНОГО СЕКТОРА ЕКОНОМІКИ - Алексеєнко, Людмила; Двігун, Алла (Вісник Економіки, 2017)
Досліджено теоретичні і методологічні засади реформування фінансово- кредитного стимулювання реального сектора економіки з урахуванням зміни світової економічної кон'юнктури. Виявлено основні тенденції і протиріччя, що характеризують процес взаємопроникнення і взаємозалежності економік різних країн, розвиток інтеграційних процесів, детермінантність економічних та фінансових циклів на кредитних, фондових і іпотечних ринках. Сформульовано рекомендації щодо розвитку та вдосконалення механізму фінансово-кредитного стимулювання з метою забезпечення конкурентних переваг національної економіки.