КОНЦЕПЦІЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ СФЕРИ ТУРИЗМУ ЯК ЗАСІБ ПІСЛЯКРИЗОВОГО ВІДНОВЛЕННЯ ГАЛУЗІ - Заячковська, Галина (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто розвиток сфери туризму у посткризовий період у контексті концепції сталого розвитку. Показано доцільність державного регулювання розвитку туристичної індустрії.