СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ КАДРОВИМ ПОТЕНЦІАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА: ПІДХІД ДО ПРОЕКТУВАННЯ ПІДСИСТЕМ - Онищенко, Елеонора (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто особливості системи управління кадровим потенціалом підприємства та доведено, що оптимальна система управління забезпечує ефективну діяльність сучасного підприємства. Запропоновано систему управління кадровим потенціалом підприємства, розроблено та охарактеризовано основні її підсистеми.