ПОТОКОВІ ПРОЦЕСИ У ФІНАНСОВОМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННІ АПК - Гришова, І.; Галицький, О. (Вісник Економіки, 2017)
Досліджено проблеми формування та управління фінансовими потоками агропромислового комплексу в умовах ринкових перетворень. Запропоновано підходи до оптимізації управління фінансовими потоками в інноваційній діяльності, які поєднують ринкові важелі, державне регулювання і власне інвестиційну політику суб’єктів господарювання.