МОДЕЛЮВАННЯ ВПЛИВУ МАКРОЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ НА ПАРАМЕТРИ ЕКОНОМІЧНОГО ЗРОСТАННЯ - Сухоруков, Аркадій; Харазішвілі, Юрій (Вісник Економіки, 2017)
Проведено моделювання та аналіз впливу факторів попиту та пропозиціїна економічне зростання України із застосуванням макроекономічноїмоделі загальної економічної рівноваги “Альфа” за видами економічної діяльності, встановлено вагомість впливу розвитку окремих видів економічної діяльності на економічне зростання України.