МОДЕЛЮВАННЯ ПОКАЗНИКІВ ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ РОЗРОБЛЕННЯ СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВА - Бойчук, Віталій (Вісник Економіки, 2017)
Побудовано комплекс моделей показників фінансово-господарської діяльності підприємства з урахуванням впливу зовнішніх чинників. Розроблено алгоритми встановлення параметрів цих моделей на основі даних звітності підприємства. Запропоновано метод їхнього застосування для розроблення стратегії підприємства й прогнозування показників його фінансово-господарської діяльності.