ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК СОЦІАЛЬНО-ЕТИЧНОГО МАРКЕТИНГУ ТА КОРПОРАТИВНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ - Ласукова, Анна (Вісник Економіки, 2017)
Здійснено дослідження причинно-наслідкового зв’язку соціально-етичного маркетингу та корпоративної соціальної відповідальності, що обумовлено проблемою неправильного розуміння сутності цих двох понять і складністю їх розмежування. Запропоновано розглядати цей взаємозв’язок у двох випадках - коли соціально-етичний маркетинг є причиною, а корпоративна соціальна відповідальність - наслідком, та у зворотному напрямку.