КОНЦЕПТУАЛЬНА МОДЕЛЬ ІМПОРТНИХ ПОТОКІВ ПРОДУКЦІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ - Яремко, Зоряна; Ліп’яніна, Христина (Вісник Економіки, 2017)
Розроблено концептуальну модель імпортних потоків продукції харчової промисловості України на основі методу кластерного аналізу. Визначено основні товарно-географічні імпортні потоки продукції харчової промисловості України та здійснено оцінку товарної й географічної залежності України від імпорту продукції харчової промисловості.