ОСОБЛИВОСТІ МІКРОСТРАХУВАННЯ В КРАЇНАХ АФРИКИ - Шірінян, Лада (Вісник Економіки, 2017)
Досліджено і висвітлено особливості мікрострахування як страхування населення з низьким рівнем доходів у країнах Африки з позицій можливого застосування позитивного досвіду в Україні.