ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА РЕГІОНАЛЬНА ПОЛІТИКА В КРАЇНАХ ЦЕНТРАЛЬНОЇ І СХІДНОЇ ЄВРОПИ - Мельник, Алла; Монастирський, Григорій; Желюк, Тетяна; Обрембальський, Марек; Дудкіна, Олена; Зелінська, Анетта (Вісник Економіки, 2017)
Аналітична записка за матеріалами науково-практичної конференції з міжнародною участю в рамках Третіх регіональнихта муніципальних читань, селище Форос,22 жовтня 2012 р.