ПРИЧИННО-НАСЛІДКОВІ ЗВ’ЯЗКИ ДЕРЖАВНОГО БОРГУ З ПОКАЗНИКАМИ МАКРОЕКОНОМІЧНОЇ ДИНАМІКИ - Фасолько, Тетяна (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто зв’язки державного боргу з основними макроекономічними явищами та процесами. Досліджено передумови аналізу платоспроможності держави, адже оцінка динаміки показників платоспроможності за ретроспективними статистичними даними є дуже корисною для аналізу прагнення країни щодо оптимізацїї виплат.