ІННОВАЦІЙНА ОСВІТНЯ ДОМІНАНТА - ГОЛОВНИЙ ЕЛЕМЕНТ СТАЛОГО СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО ЗРОСТАННЯ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ - Куценко, Віра; Трілленберг, Галина (Вісник Економіки, 2017)
Розкрито сутність нинішньої освітньої домінанти, її значення узабезпеченні соціально-економічного зростання, підкреслюється необхідність зміни останньої в сучасних умовах глобалізації, обґрунтовуються основні напрями підготовки кадрів у сучасних умовах, які забезпечували б сталий розвиток.