КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ КОМПЛЕКСНОГО ОЦІНЮВАННЯ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ - Довгань, Жанна (Вісник Економіки, 2017)
Узагальнено концептуальні засади комплексного оцінювання фінансової стійкості банківської системи. Запропоновано науково-методичний підхід до розрахунку агрегованого показника ризику втрати фінансової стійкості банківської системи (AIRLfsbs) за різні періоди та індексу фінансової стійкості банківської системи (ІFSbs) за необхідності проведення порівняльного аналізу банківських систем різних країн.