ПРОБЛЕМИ ЦІНОУТВОРЕННЯ У РОЗВИТКУ АГРОПРОДОВОЛЬЧОГО РИНКУ - Дудар, Володимир (Вісник Економіки, 2017)
Розкрито сутність сучасного механізму ціноутворення і формування цін на ринку агропродовольчої продукції, визначено рівень цінової конкурентоспроможності українських агропродовольчих товарів на світовому ринку, обґрунтовано шляхи удосконалення економічних відносин агентів ринку в механізмі ціноутворення.