ТЕОРІЯ РАЦІОНАЛЬНОГО ВИБОРУ: ЕВОЛЮЦІЯ ТА СУЧАСНА МОДИФІКАЦІЯ - Вергелес, Тетяна (Вісник Економіки, 2017)
Охарактеризовано основні положення теорії раціонального вибору. Проаналізовано головні особливості її еволюції та окреслено сучасні тенденції в її розвитку.