УПРАВЛІННЯ КРЕДИТНИМ РИЗИКОМ БАНКУ В ПОСТКРИЗОВИХ УМОВАХ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ - Дзюблюк, Олександр (Вісник Економіки, 2017)
Проаналізовано особливості кредитної діяльності комерційних банків з урахуванням наслідків світової фінансової кризи. Сформульовано основні засади активізації кредитного процесу банків у частині оптимізацїі управління кредитним ризиком як основи подолання кризових явищ у реальному секторі. Обґрунтовано пропозиції щодо формування цілісної політики банку з управління кредитним ризиком як основи роботи банківського менеджменту з організації кредитного процесу в посткризових умовах економічного розвитку.