ВИКОРИСТАННЯ ЛОГІСТИЧНОГО ПІДХОДУ В ДИСТРИБУЦІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Паласюк, Богдан (Вісник Економіки, 2017)
Обґрунтовано актуальність використання концепції логістики в дистрибуційній діяльності фармацевтичних підприємств. Висвітлено особливості дистрибуції фармацевтичної продукції, проаналізовано базові логістичні процеси дистрибуційної діяльності фармацевтичних підприємств. Окреслено об’єкти логістичних рішень у процесі вдосконалення дистрибуційної мережі фармацевтичного підприємства.