ВЛАДА І БІЗНЕС: АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПАРТНЕРСТВА - Мельник, Алла; Желюк, Тетяна; Монастирський, Григорій; Васіна, Алла; Дудкіна, Олена (Вісник Економіки, 2017)
Аналітична записка за матеріалами П’ятих регіональних та муніципальних читань - науково-практичної конференції з міжнародною участю, АР Крим, смт Форос, 17-18 жовтня 2013 р.