ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОГО ПРОЦЕСУ АВТОМАТИЗАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВАХ УКРАЇНИ - Скалюк, Руслана (Вісник Економіки, 2017)
Досліджено сучасний стан та обґрунтовано необхідність автоматизації системи бухгалтерського обліку бюджетних установ для забезпечення їх ефективної діяльності. Розглянуто основні характеристики програмних продуктів автоматизації обліку в бюджетних організаціях, а також визначено основні переваги використання даних програм для оптимізації та адаптації облікової системи вітчизняних установ до сучасник викликів інформаційного суспільства і міжнародної практики бюджетного обліку. Проаналізовано особливості використання найбільш популярних продуктів “Парус-Бюджет” та “1С: Підприємство 8 Бухгалтерія для бюджетних установ України”, обґрунтовано ключові вимоги до компаній-виробників програмних продуктів автоматизації бухгалтерського обліку в бюджетних установах України.