ЕКОНОМІЧНА ЕКСПЕРТИЗА: НАУКОВІ ЗАСАДИ ТА ПРАКТИЧНЕ ВИКОРИСТАННЯ - Данилюк, М. (Вісник Економіки, 2017)
Нинішня потреба у реформуванні соціально-економічних відносин як на макро- так і на макрорівні актуалізує потребу використання інституту незалежних фахових знань. Серед них вагоме місце відводиться інституту економічної експертизи як специфічної форми фінансово-господарського контролю, дієвого інструменту підготовки та прийняття управлінських рішень на різних рівнях. Тому видання монографії “Теоретико- методологічні основи економічної експертизи як форми фінансового контролю” є непересічною подією для науковців та практикуючих експертів економічного фаху.