РЕАЛІЗАЦІЯ БАГАТОРІВНЕВОЇ РЕКУРЕНТНОЇ БАЗИ ДАНИХ В БАЗИСІ ГАЛУА МЕРЕЖЕВОГО МАРКЕТИНГУ КОРПОРАЦІЇ «ТЯНЬ ШІ» - Николайчук, Ярослав; Шаряк, Володимир (Вісник Економіки)
Викладено принципи побудови рекурентної бази даних в базисі Галуа, проведено аналіз ефективності кодування ідентифікаційних даних на прикладі ієрархічно-реляційної бази даних китайської корпорації «ТЯНЬ ШІ».