ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРИЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ФІНАНСОВИХ ПОТОКІВ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ - Єрмошкіна, Олена (Вісник Економіки)
Розглянуті існуючі підходи до визначення параметрів фінансових потокі промислових підприємств, встановлені основні питання, які потребують додаткової розробки та обґрунтування. Розроблена та обґрунтована систем комплексної оцінки фінансових потоків, яка містить статичні та динамічні параметричні характеристики.